Mit første indlæg.

Hyggelig søndag :)

I dag har vi haft min søster, Natascha og hendes datter Liva på besøg. De kom i formiddags, og har været her indtil nu. Hun skulle egentlig bare hjælpe mig med at komme igang med min blog, som jeg nu er godt igang med. Men vi havde jo selvfølgelig ikke kunne undgå at se at der var 25% i legetøjsbutikken Toys’r’us. Så vi skulle selvfølgelig derud, og vi mødtes også med min mor derude.
Der var virkelig mange mennesker, vi kom kl.11 ca, og der var der proppet, ingen kurve eller vogne, og det meste var revet væk fra hylderne, udover det var det heller ikke til at undgå at ligge mærke til hvor lang køen var, og jeg lyver ikke når jeg siger at den gik mere eller mindre ud til indgangen..

IMG_3252

Amelia fandt også en smart scooter hun blev lidt vild med. 🙂

IMG_3253

IMG_3250

Da vi kom hjem hyggede de små med timmy tid og Kaj og Andrea, imens vi kiggede lidt på bloggen.

IMG_3266

Amelia er helt vild med sin kusine Liva, når de er sammen bliver hun SÅ glad og kan slet ikke lade være med at kramme og kysse hende og vil hele tiden give hende hendes sut. Elsker at se når de er sammen og hygger sig 🙂

Amelia skal lige give Liva et kys, eller 10. Liva virker dog mere irriteret end smigret 🙂 Hehe.

IMG_3270

Håber I allesammen har haft en ligeså hyggelig søndag som vi har 🙂

-Isabell.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit første indlæg.