Paraplyklapvogn, anyone?

Happy valentine ! :)

Uh, i dag er det jo valentines dag.. Ikke at vi nogensinde har gået op i det herhjemme. Synes da det er en god mulighed for at give noget eller vise sin partner at man virkelig sætter pris på han/hende 🙂 Men gør vi ihvertfald også i hverdagen. Så i dag var bare en god undskyld til at give en gave 😉

Da jeg kom hjem i dag havde Kasper købt en buket roser til mig. De er virkelig flotte, og han plejer ikke at gå op i denne her dag, da det jo mest er i USA at det virkelig er en tradition 🙂 Så blev meget glad og lidt overrasket, for har da gået og mindet ham om det hele ugen 😉 Haha .

20140214-191811.jpg

Men jeg syne altså ikke kun at det er kvinden som skal forkæles ! Så jeg var lige forbi og købe en cd, som Kasper har snakket om som han ønskede sig i fødselsdagsgave, som han jo lige har haft 🙂

Var også lige forbi og købe en sød buket blomster til min mor, da jeg altså også synes at hun skulle have en valentines gave. Den blev hun også det glad for, og så spurgte jeg om hun ikke ville være min valentinesdate 😉 Hehe.

Lige nu ligger vi og ser Timmy tid med Amelia og når hun er puttet skal vi hygge med et glas vino og en god film 🙂

Glædelig valentines dag til alle jer derude 🙂

– Isabell.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paraplyklapvogn, anyone?