Hyggelig søndag :)

Vinterstøvler til Amelia.

Vi har endelig fået købt nogle vinterstøvler til Amelia. Det er første år hvor vi har skulle ud og købe nogen med en rigtig sål i, som hun kan rende rundt i, i vuggestuen, da hun først er begyndt at gå for et par måneder siden.
Jeg var desværre bare slet ikke klar over at man skulle være meget tidligt ude, for at få dem man gerne ville have, og i den ønskede str.
Amelia bruger lige nu str. 21, og da vi var i Skoringen for at kigge lidt, kunne jeg godt se at jeg blev nød til at købe nogen med det samme da der virkelig ikke var noget tilbage. Vi fandt et par i lilla med små hjerte og sten på, de er rigtig søde, og er glad for vi købte dem, men det var ikke som udgangspunkt dem jeg ville have haft til hende. Men nu er jeg forberedt til næste år! 🙂 Det var desuden også det sidste par i hendes str. så der var ikke så meget at tænke over.

IMG_3290

 

Udover hendes vinterstøvler til vuggestuen, har jeg også købt et par vinterstøvler til fin brug. Synes selv de er så smarte! 🙂

IMG_3291

Støvlerne er fra NEXT, og kostede kun 190 kr. Det synes jeg godt nok var et røverkøb! 🙂

De kan købes online her
http://dk.nextdirect.com/en/g49496s1#885103
Eller i deres butik i Waves. 🙂

– Isabell.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelig søndag :)