Kæresteaften på The Bronx burgerbar :)

ALDO ALDO ALDO !!!!

20140328-192010.jpg

20140328-192016.jpg

I tror simpelthen det er løgn ! Jeg skulle ind til noget Aldo arrangement inde på strøget, men kun lige hurtigt da jeg skulle have en taske de havde derinde . Så er der så konkurrencer, DJ, slik osv . Det helt vilde ! Man får er skrabelod når man kommer ind og der kan man så vinde procenter, sko, og et års forbrug af ALDO SKO !!!

Jeg kan stadig ikke tro det ! Sidder på The Bronx burger lige nu med Kasper, og kan ikke få armene ned over at jeg skrabede mig til ….. ET ÅRS FORBRUG AF ALDO SKO !!!!!!!!!!! Det er så vildt ! De sagde jeg måtte vælge med det samme, men vi havde travlt da vi havde bestil bord herinde til kl. 19. Og vi skulle ikke komme for sent . Og desuden var jeg så rundt på gulvet at jeg slet ikke kunne bestemme mig for et par !

Fik tager en masse billeder derinde da de skulle bruge dem til deres kontor i Canada, glemte helt selv at tage billeder 🙁 Men der var en photobooth og der fik Kasper og jeg taget nogle billeder . 🙂

Kan slet ikke fatte det ! Sådan sker aldrig for mig ! Men nu kommer jeg da ikke til at mangle sko ! Og ELSKER ALDO sko ! 😀

Hav en fantastisk dejlig weekend allesammen ! Jeg ved min nok skal blive god ! 😉

– Isabell.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæresteaften på The Bronx burgerbar :)