Outlet messe i Bella centeret.

Skofus til Amelia.

Skoringen har igår og indtil næste uge tror jeg nok, det det hedder “2 for 1”. Og eftersom vi ikke har købt sandaler til Amelia endnu fandt synes vi at det kunne være meget lækkert hvis man kunne finde to par sko, eller måske dele med nogle andre 🙂

Det er absolut ikke de smarteste eller pæneste sandaler eller gummisko som jeg har set, MEN jeg tænker at Amelia skal bruge den i vuggestuen, og så er hende behov ikke særlig stort. Hun sidder i sandkassen og leger eller kører rundt på scooter eller bil. Så derfor skulle skoen selvfølgelig være lukket ved tåen, og behagelige at have på, men samtidig med lidt støtte. Og det har de her. Og så var de billige.

20140328-152233.jpg

20140328-152238.jpg

Vi fik 2 par for 400 kr. De fleste ande jeg har kigget på koster 600-700 kr. Og det synes jeg er rigtig mange penge når hun ikke kommer til at slide dem op som ældre børn gør.

Synes nu egentlig også de er meget søde.. 😉

Så et smut i Skoringen, hvis du ligesom mig ikke har det store behov for udseendet, og gerne vil have sko for billige penge som stadig er gode nok 🙂

Hav en dejlig weekenden allesammen 🙂

– Isabell.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outlet messe i Bella centeret.