Mors lille hjælper :)

Baby- og småbørnsmesse.

I dag og imorgen de der baby- og småbørnsmesse i øksnehallen i Kbh.
Min søster (www.mummylife.dk) skal udstille derinde da hun har et firma der sælger de sødeste ting. Du kan finde trold&blomst’s hjemmeside HER.

Overvejer lidt om jeg skal tage derind og se hvordan det går med hende. Ved hun er meget spændt og glad da det er noget hun længe har drømt om. Har selv været derinde med hende næsten hvert år siden jeg var gravid med Amelia. Det er jo selvfølgelig mest til folk der er gravide eller har små, men synes nu alligevel at det er meget hyggeligt at gå derinde og snuse til hvad der er 🙂

Min søster har skrevet et blogindlæg og taget nogle billeder af sin stand som hun gjorde klar igår. Det kan I finde HER.

Synes bestemt at I skal tage derind og ses hvis I har tid 🙂 Hun sælger en masse søde plakater, wallstickers osv .
Navnet bag “Trold & Blomst” kommer fra at jeg som lille altid er blevet kaldt trold af min mor og Natascha altid er blevet kald blomst. Ja, det kan lyde som om der var en favorit, men sådan var det bestemt ikke. Og derfor er Amelia også minitrold 😉

Informationer om messen kan I finde HER.

Hav en dejlig lørdag. Måske ses vi derinde? 🙂

– Isabell.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors lille hjælper :)